Öppettider höst/vinter

Lördag & Söndag 11-16

Quiztime 29/10, 26/11

Quiztime 29/10, 26/11

Fredagarna den 29 oktober samt 26 november bjuder vi tillsammans med QUIZ TIME & Peter Mattsson in till Quiz på Turbinen. Bilda ett lag med familj, vänner eller kollegor med chans att vinna tillbaka halva notan.

Boka plats genom att ringa oss på: 0502-13080 eller maila oss på: info@turbinentidaholm.se.
Vi bakar hantverkspizzor i vår stenugn från klockan 18:00 och kl.19.30 startar Quizet. 
Kostnad: 199 kr och då ingår pizza och Quiz.
Det segrande laget vinner tillbaka halva sin matnota. Max 6 deltagare per lag. Är ni fler i sällskapet delas ni upp i flera lag men ni får gärna sitta tillsammans ändå.
 

Afternoon Tea

Afternoon Tea
Vår populära Afternoon tea återkommer i höst. Vi lägger ut datum här på hemsidan och våra sociala medier så snart det är bestämt vilka datum vi kör!
 
På vår Afternoon tea serverar hembakade scones, smarriga smörrebröd, små söta fina bakverk, värmande ekologiskt te & bubbel.
 
Ej buffé - vi serverar på våningsfat som man delar på två personer.
 

Om oss

Stenugns-
bageri & Kafé

Välkommen till Turbinen! Vi är ett Bageri och Kafé som ligger på vackra Turbinhusön centralt i Tidaholm. Vi bakar och lagar all mat och fika själva från grunden i vår stenugn som är hjärtat på Turbinen! Vi har även fullständiga rättigheter så det går fint att ta ett glas vin eller öl till maten.  Vi erbjuder lunch, fika, take away, after work, afternoon tea m.m. 

Sommartid har vi öppet varje dag. Vintertid lördagar och söndagar.

Vi tar emot beställningar och gruppbokningar alla dagar i veckan! 

Nyheter

Till nyhetsarkivet

Följ oss

Instagram